Dinosaurgjengen

med Lars Mæhle

Tidlig en morgen blir Rasmus Rex vekket av bestevennen sin, Trym Troodon. Trym har en stor nyhet: Egget til mammaen hans klekker snart! Rasmus og Trym velger å ta snarveien gjennom sumpskogen for å rekke frem i tide. Men er det egentlig så lurt? På veien møter de noen temmelig nifse dinosaurer. Og vel fremme venter nok en overraskelse …

Med Dinosaurgjengen har Lars Mæhle og Lars Rudebjer skapt et fantastisk dinosaurunivers for de minste, fylt av spenning og humor. Egget er første bok i en serie hvor vi følger Rasmus og vennene hans på små og store eventyr. Bøkene er perfekt til høytlesning for førskolebarn og velegnet for barn på småtrinnet som har begynt å lese selv. Bak i boka får man også vite litt mer om dinosaurene som er med i historien. Svømmekonkurransen er andre bok i serien. Rasmus er ikke så flink til å svømme, og da storebror Robin utfordrer Rasmus og Trym til svømmekonkurranse, kan det umulig gå bra.

På Miniøya blir det opplesning fra bøkene i serien Dinosaurgjengen, fakta om dinosaurer og litt generelt tull og tøys. Passer for barn 4-8 år.

Klikk her for å kjøpe billetter til Miniøya 2019.