Grønn Disko

Med ROCKSLO

I år har ungdommene i ROCKSLO programmert Miniøyas Diskotelt for femte år på rad. ROCKOSLO arrangerer konserter og kulturarrangementer for de under 20 år. Med artister de vanligvis ikke får sett grunnet aldersgrense. ROCKSLO er også en plattform for yngre band og artister der de kan vise seg fram i en trygg, morsom og rusfri setting. Sjekk ut disse kule bookingene de har gjort til diskoteltet på Miniøya i år.

Klikk her for billetter til Miniøya 2019!

DJ Steinar Kallander: Har med Rockabilly-sveising siden 80-tallet hatt svennebrev i å påføre skosålene rytmer de vanskelig kan sitte stille til. Med Rock´n´Roll, Swing, Twist og Shake er det på dansegølvet det skal skje, men kneristing og nynning ved bordene er tillatt det med

Doktor Bendik:(Bendik Høigård) : Doktor Bendik er en ekte lege med stetoskop og hvit frakk, og når han ikke jobber på sykehuset, spiller han all slags plater med musikk du kan danse til!

Oh Mama! Crew/DJ Skolen: Oslo-baserte Oh Mama! Crew har spilt på klubber siden 2010. Og har turnert verden over. Med til Diskoteltet og Miniøya, tar de også elever fra DJ-skolen.

DJ Bragodor: DJ Bragodor er tvillingene Brage og Theodor fra Porsgrunn. De er 12 år gamle, og er flaska opp på Rock, men er nok like glad i popmusikk…!

DJ-ORIo: 17 år gamle Omar Anbari er produsent og DJ. Og representerer plateselskapet Wave Oslo.

ROCKSLO DJ CREW: DJs fra ROCKSLOs egne rekker snurrer skiver i år også. Her er alt lovt, så forvent alt!

 

Lørdag:

10:15 – Doktor Bendik

12:00 – OH MAMA! CREW/DJ SKOLEN

13:30 – ROCKSLO DJ CREW

14:00 – Lisa & Lisa

15:30 – Dj Bragodor

16:30 – ROCKSLO DJ CREW

 

Søndag:

10:15 – ROCKSLO DJ CREW

12:00 – Dj Steinar Kallander

13:30 – OH MAMA! CREW/DJ SKOLEN

15:30 – DJ-ORIO

16:30 – ROCKSLO DJ CREW

 

Foto: Frida Nygaard