Havlyd

med Skapia

Komponèr musikk med Stiftelsen Skapia under Miniøyas jul. Alle kan skape! Hvordan klinger havets musikk? Er den ferdig for alltid eller kan vi alle lage den? Hva om du fikk være med å lage den musikken sammen med mange andre? Kom innom Hvelvet på Miniøyas jul, så får du prøve! Vi kan ikke fylle rommet med vann, men sammen skal vi lage Havlyd – havets musikk.

En profesjonell komponist har laget en grunnlyd og så kan barn som kommer innom kunne legge til lyder og tegninger i en stor felles komposisjon som spilles fra 20 høyttalere. Musikken endrer seg kontinuerlig når nye lyder kommer til, og vil utvikle seg gjennom hele helgen. Her kan barna skape noe selv og utfolde sin kreativitet.

Stiftelsen Skapia er opptatt av barn og unges skaperkraft og kreativitet i samhandling med andre. De driver blant annet et komponeringsprosjekt på barne- og ungdomsskoler og deler hvert år ut Veslefrikkprisen og Årets U-trykk til en gruppe barn og ungdom som har komponert. Vinnerverkene blir spilt sammen med Kringkastingsorkesteret.

Klikk her for billetter til Miniøyas jul.

Foto: Stina G. Karlsen