Improbasen Barnas Jazzhus

Er du nysgjerrig på hva jazz egentlig er for noe? Eller hvordan man spiller sammen i et band?

I år kan du lære å spille jazz og improvisere på flere ulike instrumenter i Improbasens jazztelt på Miniøya. Du kan for eksempel prøve deg på vibrafon, trommesett, kontrabass eller piano. Vi setter sammen grupper til band, og lar barna få spille jazz så det svinger!

Jazzteltet er åpent begge dager mellom kl. 10 og 18.

På lørdag kl. 14.30 er det konsert i det røde teltet med Improbasens egne elever, Barnas Jazzhus. Musikerne er mellom 7 og 15 år, og har allerede spilt på flere store konsertarenaer og festivaler i inn- og utland. I Oslo er de kanskje mest kjente for sin månedlige konsertserie på Nasjonal Jazzscene. Barnas Jazzhus fremfører både kjente og ukjente jazzperler, og garanterer god stemming!

Klikk her for billetter til Miniøya 2019.

Improbasen er et ressurssenter for barn og unge som vil lære om jazz og improvisasjon. Senteret har utviklet en egen undervisningsmodell, med vekt på en kombinasjon av håndverk og stimulering av kreative ferdigheter. Improbasens faste elever er mellom 7 og 15 år, og får regelmessig opplæring i harmonilære, akkordprogresjoner, gehørtrening og ulike tilnærminger til improvisasjon. Senteret holder til ved Carl Berner i Oslo, men har også elever fra andre deler av landet.