Jakten på nyresteinen

Med Teaterhøgskolen

Lørdag 25. mai tar elever fra Teaterhøgskolen med seg utdrag av forestillingen Jakten på nyresteinen til Miniøya. I 45 år på rad har elever ved skolen arrangert sommerteater i Frognerparken, og vi er så heldige å få en smakebit av årets sommerteater på Miniøya!

Sommerteateret blir i samarbeid med Kunsthøgskolen i Oslo produsert av elevene. Målet for elevene er å lage en fargerik og musikalsk forestilling som gir barn, unge og voksne en unik kunstnerisk opplevelse. De ønsker å skape et kulturelt tilbud der hele familien kan samles, underholdes og oppleve teaterets magi.

Klikk her for billetter til Miniøya 2019! 

Jakten på nyresteinen av Vibeke Idsøe er fortellingen om den unge gutten Simen, som på magisk vis får reise inn i bestefaren sin syke kropp. Der får Simen, med hjelp fra nye venner, muligheten til å jakte på og overvinne nyresteinen, som i lang tid har plaget bestefaren.

Jakten på nyresteinen er en historie om kropp, følelser, aksept for mangfoldighet, vennskap og motet til å møte de store utfordringene. Det er også en emosjonell ferd som tar for seg kjærligheten, spesielt mellom bestefaren og hans avdøde kone, som Simen får møte i bestefaren sitt hjerte.

I denne spektakulære forestillingen får publikum bli med på en fantastisk reise kroppen rundt, til lattersentralen, tårekanalen og hjertets innerste kammer.

Idsøe sitt univers er uforutsigbart, lekent, ærlig, gjenkjennbart og fullt av humor. Samtidig er ikke forfatteren redd for å drøfte kroppens og livets vanskelige sider. Vi gleder oss til å utforske både lek og alvor sammen med publikum.

Forestillingen varer i 20 minutter.