Kratos Strykeorkester

Konsert

Ung kvartettserie er et talentprogram for unge strykekvartetter. Oslo Quartet Series har siden oppstarten i 2012 fokusert mye av sitt arbeid på å danne et miljø og en plattform for unge kvartetter, og høsten 2013 fikk dette arbeidet en konkret retning i form av talentprogrammet som da ble dannet; ’Ung kvartettserie’.

På Miniøya blir det konserter i det klassiske musikkteltet med Nordberg strykeorkester og Kratos kvartett lørdag 25.mai og FARK strykekvartett søndag 26.mai. Det blir også gøyalt musikkverksted mellom konsertene begge dager med kvartettene.

Klikk her for billetter til Miniøya 2019. 

Kratos kvartett

Kratos kvartett består av Elia Kaden, Andreas Block Laberg, Rasmus Cornelius og Hans Emil Sollesnes. De har spilt sammen siden 2016, og har hatt Geir Inge Lotsberg som lærer på Barratt Due Musikkinstitutt, hvor alle studerte da. Kvartetten roterer rundt på fiolin og bratsj. I februar 2018 var kvartetten i Berlin for å ta timer med Eberhard Feltz, Michael Vogler og Christoph Poppen. Kratos kvartett deltar i Ung kvartettserie, talentutviklingsprogrammet til Kvartettserien, for første gang sesongen 2018/19.