Maj Britt Andersen

med KIGOs Gigakor

Miniøya tar kultur for barn på alvor. Vi vil introdusere barn for konserter og forestillinger som er av like høy kvalitet som produksjoner for voksne. For Maj Britt Andersen er dette en selvfølge. Den folkekjære artisten startet sin karriere tidlig på 70-tallet med danseband, Grand Prix, jazz og soulpop. Hun er en av Norges fremste formidlere av musikk for barn.

Maj Britt Andersen tar med seg en konsertforestilling til Miniøya 2019 som matcher vårt 10-årsjubileum. Hun bygger videre på sin jubileumsforestilling fra 2015, hvor hun feiret milepæler fra sin karriere:

  • Det var 40 år siden hun ga ut sin første soloplate
  • Det var 30 år siden hun startet sitt samarbeid med tekstforfatter Trond Brænne og komponist Geir Holmsen.

Trioen hadde en kjempesuksess på midten av åttitallet med bl.a. «Folk er rare», barne TV-programmer i NRK og forestillinger basert på deres barneplate-utgivelser. De ga ut 12 CDer sammen og alle ble Spellemannsnominert. I 1986 mottok de prisen for «Årets beste barneplate» og i 1998 fikk de NRK Barneradioens Krystall, for nyskrevet norsk barnemusikk av høy kvalitet. De mottok også gull- og sølvplaterfor sine mange utgivelser for barn.

Konsertforestillingen med Maj Britt, hennes 3 musikere og KIGOs GIGAkor blir en fantastisk publikumsopplevelse for hele familien, lørdag 25. mai 2019!

Kjøp billett her.