SOL HEILO

Sol Heilo er opptatt av å gi publikum en opplevelse på mange plan der ulike sanser blir berørt. Hun søker å treffe forskjellige emosjoner hos dem som hører på og ønsker å gi dem noe som de kan ta med seg videre i sine liv. Det er derfor hun skriver låter, lager bilder og musikkvideoer, designer sine egne t-skjorter og platecover og spiller utallige instrumenter.

Sol har gjort internasjonal karriere med bandet Katzenjammer og spilt for fulle konsertarenaer og på de største festivalene rundt i verden. Nå har hun gått solo med sitt eget band og er klar for å gi deg en konsert du sent vil glemme!

Sols tekster spenner over et rikt spekter av følelser, noe som gjenspeiles i dynamikken i arrangementene. Musikken hennes er ikke bundet av noen sjanger og det utforskende bandet hennes overrasker oss stadig med et mylder av ulike lyder og stemninger. Sols tilstedeværelse i formidlingen samt bandets kjemi og spilleglede drar oss inn i en magisk flyt fra første til siste tone.

Sist vinter var Sol med på programserien «Hver gang vi møtes» på̊ TV2, der hun overrasket både artister og seere med sitt unike talent. I hele år har Sol turnert med sitt band fulle hus i hele landet! I sommer har hun også sluppet første smakebit av ny musikk. Veien går videre i 2020, og det er bare å glede seg til å oppleve Sol Heilo på Miniøya lørdag 13.juni!

Klikk her for billetter til Miniøya