Viss eg hadde hale

med Mats Eldøen og Sindre Goksøyr

Sprelsk faktabok for barn

Se for deg at du våkner en dag og har vinger istedenfor armer, eller at du plutselig kan skifte farge og gå i ett med omgivelsene, som en kameleon. I boken Viss eg hadde hale leker forfatter Mats Eldøen og illustratør Sindre Goksøyr med tanken om hvordan verden hadde vært om vi hadde hatt litt mer av dyrene sine egenskaper. Gjennom absurde og morsomme tegninger og fantasifulle tankesett åpner de for at barn og voksne kan fantasere hjemme.

Dette er en bok som bør leses med litt gulvplass, så en kan utforske hvordan det er å ha åtte bein, slik som edderkoppen, eller et øre som en elefant. Og vet du egentlig hva elefanten bruker ørene sine til?

Boken passer best for barn mellom 3 til 6 år.

Klikk her for billetter til Miniøya 2019.

Mats Eldøen (f. 1983) er skuespiller og instruktør og har laga en rekke forestillinger for barn, deriblant Lekene slår tilbake!, med over 300 forestillinger over hele verden. Han er en erfaren improvisatør og har vært med i TV 2-programmet Alt er lov. Eldøen er sjef over det Oslo-baserte teateret Det Andre Teatret.

Sindre Goksøyr (f. 1975) er illustratør, tegneserietegner og bildekunstner, med bakgrunn i kunstkollektivet Dongery. Han har en rekke bokutgivelser og utstillinger bak seg, deriblant bøkene om Kongen din, som han har laga i samarbeid med Odd-Magnus Williamson. Goksøyr ga ut minitegneseriealbumet Hrmf! på No Comprendo Press i 2011.