ROCKSLO Diskotelt!

Diskoteltet på Miniøya er programmert av ungdommene i ROCKSLO, en konsertforening for og med ungdommer i Oslo.

DJ Sara A
Lørdag kl. 10:15

DJ SaraA er en Oslo-basert DnB-DJ med sterk lidenskap for Liquid DnB. Hun har hatt sitt eget radioprogram (Junglebizness) på RadiOrakel, og spiiller på steder som MaksiTaksi, TaxiTakeAway, Egget Kafé og Room 101 på The Villa.

Oh Mama! Crew
Lørdag kl. 11:30

Oslo-baserte Oh Mama! Crew har spilt på klubber siden 2010, og har turnert verden over. Til diskoteltet på Miniøya tar de med seg elever fra DJ-skolen.

Stor Overraskelse m/venner
Lørdag kl. 11:30

Med tekster lagd på sparket, live beatboxing og DJ´ing, vil crewet – bestående av Skrangebein, Nils m/skils, Bru, Martin Massive, Tovanski, Droolian og Herr konkret – rappe, battle, lage og fortelle historier sammen med publikum. Det blir improvisert rap og historiefortelling på sitt beste!

DJ JoSoFine
Lørdag kl. 15:30

DJ JoSoFine lover å spille de heteste hiphop-, rnb-, afrobeat-, dancehall- og houselåtene, og holde publikum og dansegulvet LIVE!

DJ SVANI
Søndag kl. 11.30

SVANI er en DJ og produsent som henter inspirasjon fra hele verden. Hun debuterte nylig under Boiler Room London og fikk ros fra blant andre The Fader for sitt fast-packing set. Hun har spilt på ulike klubber i både London, Berlin, Stockholm, Milano, Helsinki og Nederland.

Girls Only
Søndag kl. 15:30

De to jentene i DJ-duoen Girls Only spiller en blanding av urbanmusikk, pop og hip hop, og noen godbiter fra 90-tallet. Fordi de liker det.

ROCKSLO DJ Crew
Lørdag kl. 16:30 / Søndag kl. 16:30

DJs fra ROCKSLOs egne rekker snurrer skiver i år også. Her er alt lov, så forvent alt!