Juletilbud: 20% rabatt på et begrenset antall billetter! Kjøp billetter hos ticketmaster

Si hei til Miniøyas festivalsjefer, Amy og Abdullah!

Amy (11) og Abdullah (11) er ekte festivalveteraner og gleder seg til å ønske velkommen til Miniøyas 10-års jubileum 25. og 26. mai. 

Vi møter festivalsjefene på Dragen Fritidsklubb som har vært døråpner for et gjensidig gøyalt samarbeid. Men før vi snakker om årets festival, må vi spole litt tilbake:

I flere år har Lakkegata Skoles musikkorps åpnet dørene til Miniøya med Amy på saxofon i rekken av spilleglade barn. Og i 2017 stod Abdullah på scenen og varmet opp for Bob Hund med Rappatoui. De var med andre ord godt kvalifisert da de trådde inn i rollen som festivalsjefer i 2018. 

Etter innspill fra sjefene har vi booket stjerneskuddet Ezzari og de er veldig fornøyde med årets program. Som Amy sier: her er det noe som alle kan like! 

Det er spennende å diskutere musikk og kunst med festivalsjefene og de har alltid mange god innspill for å lage den beste festivalen for barna. De syns det er veldig kult med alle verkstedene og at man kan prøve ut instrumenter. Og som musikkelskere gleder de seg skikkelig til å være DJ-s med Oh Mama! Crew og se barna danse!

Si hei! om dere møter Amy og Abdullah på festival og bli med på festen!