Smittevern

Vi tar smittevern på alvor og innretter oss til enhver tid etter helsemyndighetenes anbefalinger. For at alle skal få en trygg og god opplevelse, har vi innført følgende tiltak på våre arrangementer i 2020:

  • Vi har redusert publikumskapasiteten slik at både utøvere og publikum kan plasseres i henhold til anbefalt avstand.
  • De som kjøper billett sammen vil bli plassert i gruppe, og vi oppfordrer alle som ikke er i samme husstand til å holde 1 meters avstand.
  • Alle som føler seg syke eller er i karantene, må holde seg hjemme. Vi legger opp til enkel refusjon av billetter for de dette måtte gjelde.

Våre innendørs arrangementer foregår på Sentralen, som har gode rutiner i renhold. Alle flater vaskes før og etter forestilling. Fasiliteter for håndvask er tilgjengelig, og vi oppfordrer alle til å vaske hender eller bruke håndsprit før og etter forestilling.

Refusjon ved sykdom OG KARANTENE

Det er viktig at alle som føler seg syke eller skal være i karantene holder seg hjemme. Hvis du ikke kan benytte din forhåndskjøpte billett som følge av sykdom eller karantene, vil du få den refundert. Dette må meldes inn senest 24 timer før forestillingens start. For refusjon på grunn av sykdom sender du oss en mail, så ordner vi resten.