Sondre Lerche til Miniøya lørdag 9. juni

De siste årene har Sondre Lerche levert et par bemerkelsesverdige album, som har fått fantastisk mottagelse av både fans og anmeldere i og utenfor Norge. Det siste albumet, «Pleasure», ble av Morgenbladets anmelder beskrevet som «den mest nyskapende norske pop-produksjonen som har truffet platespilleren på lang tid», og har mottatt de mest entusiastiske anmeldelsene så langt i Lerches allerede omfattende karriere.

Få kan måle seg med Sondre Lerche når det gjelder sceneenergi og tilstedeværelse, og med de nye låtene fra «Please» og «Pleasure» i raus miks med eldre perler er han i sitt livs form som sceneartist, kunstner og entertainer.

Sondre og hans usedvanlig fleksible og dynamiske band har nylig tilbakelagt en storslagen turné som har tatt turen innom over 40 spillesteder i Norge og like mange i USA, Europa og Japan. Løftet om å skape fest i hver eneste by og bygd er innfridd, og konsertanmeldelsene har vært entusiastiske og henførte hele veien.

– «Gitarist, vokalist, entertainer, danser – Sondre Lerche er alt og gir alt på scenen. Hans evne til å leve seg inn i musikken han spiller, hans engasjement for publikum og hans kraftige stemme gjør man at føler seg veldig tilstede. Det er tydelig at musikken, fremførelsen lever i øyeblikket, at den aldri vil være helt lik igjen, at denne konserten kun er for dette publikummet.»

Kun den som venter får se nøyaktig hva Sondre Lerche finner på når han spiller på Miniøya 2018, lørdag 9. juni 2018. Vi gleder oss, for dette blir garantert verdt å vente på!