Stemmeprøve, maling og høytlesning fra «Odd er et egg» med Qvisten Animation

Qvisten Animation er et norsk produksjonssekskap for animasjon som produserer langfilmer, animasjonsserier, musikkvideoer og reklamefilmer. De står blant annet bak fjorårets suksessfilm, «Dyrene i Hakkebakkeskogen». På Miniøya 2016 hadde Qvisten Animation stemmeprøver, hvor en av våre besøkende fikk rollen som et av ekornbarna i filmen!

 På Qvisten Animation sitt område på Miniøya 2017 blir det høytlesning av «Odd er et egg», og verksted hvor du kan male ditt eget egg-hode. Her får du innblikk i flere av Qvistens kjente universer, blant annet «Elias» og «Kutoppen». Det blir stemmeprøver i år også, og denne gangen kan du prøve deg på en rolle i den nye «Kutoppen»-filmen som kommer i 2018.

Eliasfilmen «Elias og Storegaps hemmelighet» kommer snart på kino. I den anledning har Qvisten invitert med seg Animando, Søve og Møllers til Miniøya. Her kan du tre inn i Elias´ verden med fisking, blikkbokskast, vippetasser og Lunvik lekeapparat. Måken Klæbb kommer på besøk i løpet av helgen og skaper liv og røre i Lunvik leiren. Kanskje du får en snikktitt på den nye filmen også?