Comet kid og Unge kometer

Comet Kid og Unge kometer

Comet Kid spiller på Miniøya, og de tar med seg Unge kometer!

Debutalbumet til Comet Kid, Roots, kom i 2014. På kort tid har bandet rukket å turnere Norge rundt og kapre mange norske hjerter. I slutten av januar kom bandets tredje plate, Halley.

Når er de klare for å spille både på Miniøya (lørdag 11. juni) og vår nye festival for elever i Osloskolen, Kulturfest Tøyen (torsdag 9. og fredag 10. juni).

Unge kometer

Unge kometer er en ny musikkonkurranse initiert av Comet Kid og Miniøya. Gjennom prosjektet Unge kometer ønsker vi å hjelpe unge band, eller kometer, i oppstartsfasen og inspirere dem til å satse videre på musikk.

Av de påmeldte velges 3 unge, lovende band ut til å bli med på et kursopplegg med Comet Kid, helgen 3.-5. juni. Bandene vil få råd og tips gjennom ulike workshops, de vil få møte management og plateselskap og få innsikt i musikkbransjen. Ikke minst får de være support-band for Comet Kid foran et stort publikum på Miniøya og Kulturfest Tøyen. Comet Kid skal spille til sammen tre konserter under Kulturfest Tøyen og Miniøya, og de tre bandene vil få varme opp for Comet Kid på hver sin dag.

Hvordan deltar man?

Unge kometer er for band mellom 12 og 18 år. For å delta må fylle ut dette skjemaet. Vi vil vurdere alle innsendte bidrag og kåre 3 vinnere som får være med på Unge kometer.

Obs! Dersom du ikke har fylt 18 år må du ha godkjennelse av dine foresatte for å kunne delta. Dersom du ikke bor i Oslo-området må du selv sørge for trygg overnatting.

Påmeldingsfristen er 1. mai 2016.

 

Foto: Patrick Katzman