KuToppen

Velkommen til KuToppen!

Her kan du få møte Klara og Mosk sammen med Lisa Børud som spiller musikk og viser klipp fra animasjonsfilmen KuToppen. Lisa Børud kommer også til å opptre på Amfiet både lørdag og søndag.

På KuToppen kan du kan få sitte i en ekte traktor, du kan kjøre traktorløype og få ditt eget traktorsertifikat. Du kan også plante ditt eget gresskar og ta med hjem, og du kan være med på tegneaktivitet gjennom hele helgen. KuToppen er et samarbeid mellom Qvisten, Felleskjøpet og Dyreparken i Kristiansand.

Om Qvisten

Qvisten er et norsk animasjonsstudio som i 25 år har forvaltet og skapt filmer fra universer som Dyrene i Hakkebakkeskogen, Solan og Ludvig i Flåklypa, Knutsen & Ludvigsen, Knerten og Pelle Politibil med flere. I tillegg har Qvisten produsert over 700 reklamefilmer, musikkvideoer og kortfilmer, senest “Odd er et egg”. Qvisten står også bak konsepter og karakterer som Fantorangen, Fanthomas og Litago. Nå er Qvisten klare med to nye filmer til høsten; den tredje filmen fra Flåklypa og filmen om KuToppen.

Foto: Sondre Steen Holvik