Billetter

Oslo har vært nedstengt siden november, og selv om vi har beholdt optimismen om en gjenåpning av samfunnet og kulturen til sommeren, har vi også forstått at et Miniøya i vanlig format har fremstått mer og mer urealistisk. Vi har derfor jobbet parallelt med en nedskalert og pandemi-vennlig festival. Behovet for fysiske kulturopplevelser har aldri vært større, og det er viktig for oss å gjøre alt vi kan for å sikre en fysisk festivalopplevelse i 2021.

Gleden er nå stor over å ha mottatt stimuleringsmidler fra Kulturrådet, som gjør det mulig for oss å gjennomføre årets Miniøya i en nedskalert, smittevernvennlig og realistisk versjon – uten å kompromisse på den kunstneriske kvaliteten.

Miniøya 2021 deles opp i 6 ulike arrangementer hvor 200 publikummere kan oppleve 3 timer Miniøya i komprimert format lørdag 12. og søndag 13. juni. Ved lettelser i smittevernstiltakene, vil antallet kunne oppskaleres per arrangement.

I tillegg lanserer vi et eget arrangement på dagtid fredag 11. juni for de aller minste. Les mer om Miniøyas babyfestival her.

BILLETSALGET ÅPNER FREDAG 16. APRIL 2021 kl. 10:00

Ventelister: Når et arrangement blir utsolgt, vil det opprettes ventelister slik at du raskt får beskjed hvis kapasiteten økes eller det av andre grunner blir ledige billetter.

Refusjonsgaranti: Dersom Miniøya 2021 må avlyses som følge av smittevernrestriksjoner, garanterer vi at alle som har kjøpt billett får automatisk refusjon. Det er svært viktig å ikke møte opp på festival dersom du har symptomer eller skal være i karantene. Blir du syk eller må i karantene, kan du kontakte oss og få billettene refundert.

Barn under 2 år kommer dessverre ikke gratis inn på festivalen i 2021 da myndighetene pålegger oss å regne disse inn i kapasiteten. Miniøya 2021 er programmert for barn fra 2 – 12 år, men i år lager vi også et eget arrangement for de minste barna. Les mer om Miniøyas babyfestival her.

Øvre aldersgrense: Miniøya er en festival eksklusivt for barn og har derfor 16 års øvre aldersgrense. Det betyr at alle besøkende over 16 år må komme i følge med barn. Ett barn kan selvfølgelig ta med seg så mange voksne hen vil på Miniøya. Barn under 12 år må gå i følge med en voksen.

Ledsagere: Brukere med ledsagerbevis er hjertelig velkommen på Miniøya. Bruker må kjøpe billett på vanlig måte og registrere ledsager ved billettkjøp. Ledsager må fremvise ledsagerbevis ved ankomst.

Smittevern: Miniøya 2021 skal gjennomføres i tråd med de til enhver tid gjeldende smittevernregler gitt av regjeringen og Oslo kommune. Mer info om planlagte smittevernstiltak finner du på informasjonssiden.

Billetter kjøpt før 12.04.2021: Alle som har kjøpt billett før 12.04.2021 skal ha mottatt mail med info om refusjon. Har du ikke mottatt mail, finner du refusjonsskjema her. Frist for refusjon: 12. mai 2021. Siden billettene til Miniøya i miniversjon er billigere, kan vi ikke videreføre allerede kjøpt billetter til årets arrangement. Du får derimot mulighet til å overføre allerede kjøpte billetter til Miniøya 2022. Dette skjer automatisk dersom du ikke søker om refusjon.

Bytte av billett til armbånd: Alle typer billetter må byttes inn i festivalarmbånd, som fungerer som din adgang til Miniøya. Hver billett kan kun brukes én gang, og strekkoden blir scannet når du kommer. I det du har festet armbåndet på, er dette å regne som personlig og kan ikke byttes med andre.