Billetter

Miniøya 2020 er avlyst. Dette skjer på bakgrunn av myndighetenes retningslinjer som følge av COVID-19. Nå retter vi fokus og ser vi fram mot å komme sterkt tilbake og lage tidenes Miniøya 12. og 13. juni 2021!

Kjøp lørdagsbillett til Miniøya 12. juni 2021

Kjøp søndagsbillett til Miniøya 13. juni 2021

Kjøp helgebillett til Miniøya 12. og 13. juni 2021

Billetter med rabatt for OBOS-medlemmer kommer for salg i januar 2021.

Alle som har kjøpt billett til Miniøya 2020 vil få disse automatisk overført til 2021 dersom de ikke har søkt om refusjon. Dersom du ønsker å få refundert dine 2020-billetter, må du kontakte Ticketmasters kundesenter på tlf 22 82 81 97. Pengene blir da utbetalt til samme kontonr. / vipps de kom fra. Se egen mail fra Ticketmaster for mer info. Frist for å be om refusjon er 6. juni 2020.

Frist for å be om refusjon er 6. juni 2020.

Foto: Olav Storm

Om billettene

Det er samme pris som gjelder både for voksne og barn. 
Barn under 2 år kommer gratis inn på festivalen.

Øvre aldersgrense: Miniøya er en festival eksklusivt for barn og har derfor 16 års øvre aldersgrense. Det betyr at alle besøkende over 16 år må komme i følge med barn. Ett barn kan selvfølgelig ta med seg så mange voksne han/hun vil på Miniøya. Barn under 12 år må gå i følge med en voksen.

Ledsagere: Brukere med ledsagerbevis er hjertelig velkommen på Miniøya. Bruker må kjøpe billett på vanlig måte og ledsager må fremvise ledsagerbevis. Ledsager behøver ikke å kjøpe billett. Henvend dere i billettboden når dere ankommer festivalen.

En papirbillett du har hentet på utsalgssted eller printet selv er ikke personlig. Denne kan brukes av en annen person, selv om det står ditt navn på. Alle typer billetter må byttes inn i armbånd, som virker som din adgang til Miniøya. Hver billett kan kun brukes en gang, og strekkoden blir scannet når du kommer. I det du har festet armbåndet på, er dette å regne som personlig og kan ikke deles med andre. Merk at helgepass er personlig og kan ikke deles på flere personer.

Foto: Therese Tran