Billetter

I tillegg til Miniøya i Tøyenparken, har vi gleden av å presentere flere mindre konserter og arrangementer for barnefamilier gjennom året.

Kjøp lørdagsbillett til Miniøya 12. juni 2021

Kjøp søndagsbillett til Miniøya 13. juni 2021

Kjøp helgebillett til Miniøya 12. og 13. juni 2021

Det er samme pris som gjelder både for voksne og barn.

Refusjonsgaranti: Da Miniøya 2020 ble avlyst, fikk alle billettkjøpere valget mellom refusjon eller å overføre billetten(e) til Miniøya 2021. Skulle Miniøya bli nødt til å avlyse festivalen også i 2021 grunnet COVID-19, vil våre billettkjøpere selvfølgelig få samme tilbud.

Ønsker du å benytte din Miniøya 2020-billett i 2021? Strekkoden på din 2020-billett vil automatisk bli overført til 2021 (dette gjelder alle 2020-billetter som ikke ble refundert), og du trenger derfor ikke å foreta deg noe annet enn å møte opp på festivalen med din gamle billett. Billetten gjelder for tilsvarende dag(er) som i 2020 (lørdagsbillett i 2020 = lørdagsbillett i 2021, helgebillett i 2020 = helgebillett i 2021 osv).

Barn under 2 år kommer gratis inn på festivalen, men på grunn av Covid-19 trenger vi oversikt over hvor mange som kommer. Når du kjøper billetter kan du også velge å hvor mange gratisbilletter til barn under 2 år du ønsker. Denne funksjonen ble lagt til 12. januar 2021, og alle som har kjøpt billett tidligere enn det vil motta en mail med registrering av barn under 2 år. Skal du ha med barn under 2 år som du ikke har fått registrert, ta kontakt med oss på kontakt@minioya.no.

Øvre aldersgrense: Miniøya er en festival eksklusivt for barn og har derfor 16 års øvre aldersgrense. Det betyr at alle besøkende over 16 år må komme i følge med barn. Ett barn kan selvfølgelig ta med seg så mange voksne han/hun vil på Miniøya. Barn under 12 år må gå i følge med en voksen.

Ledsagere: Brukere med ledsagerbevis er hjertelig velkommen på Miniøya. Bruker må kjøpe billett på vanlig måte og ledsager må fremvise ledsagerbevis.

En papirbillett du har hentet på utsalgssted eller printet selv er ikke personlig. Denne kan brukes av en annen person, selv om det står ditt navn på. Alle typer billetter må byttes inn i armbånd, som virker som din adgang til Miniøya. Bytte fra billett til armbånd vil foregå både noen dager i forkant av festivalen og på selve festivaldagene ved ankomst i parken. Mer info om forhåndsbytte kommer.

Hver billett kan kun brukes én gang, og strekkoden blir scannet når du kommer. I det du har festet armbåndet på, er dette å regne som personlig og kan ikke deles med andre. Merk at helgepass er personlig og kan ikke deles på flere personer.