Billetter

Miniøya er barnas festival og arrangeres i Tøyenparken 13.-14. juni 2020

Klikk her for Lørdagsbillett

Klikk her for Søndagsbillett 

Klikk her for Helgebillett 

Som OBOS-medlem får du 20% rabatt på billetter til Miniøya 2020. Tilbudet varer til og med 20. mai, og gjelder for maks 4 billetter per medlem. Billetter med OBOS-rabatt kan kjøpes hos Ticketmaster.no, hvor ditt medlemsnummer registreres når du kjøper billett.

Klikk her for lørdag med OBOS-rabatt

Klikk her for søndag med OBOS-rabatt 

Klikk her for helgebillett med Obos-Rabatt

Foto: Olav Storm

Om billettene

Det er samme pris som gjelder både for voksne og barn. 
Barn under 2 år kommer gratis inn på festivalen.

Øvre aldersgrense: Miniøya er en festival eksklusivt for barn og har derfor 16 års øvre aldersgrense. Det betyr at alle besøkende over 16 år må komme i følge med barn. Ett barn kan selvfølgelig ta med seg så mange voksne han/hun vil på Miniøya. Barn under 12 år må gå i følge med en voksen.

Ledsagere: Brukere med ledsagerbevis er hjertelig velkommen på Miniøya. Bruker må kjøpe billett på vanlig måte og ledsager må fremvise ledsagerbevis. Ledsager behøver ikke å kjøpe billett. Henvend dere i billettboden når dere ankommer festivalen.

En papirbillett du har hentet på utsalgssted eller printet selv er ikke personlig. Denne kan brukes av en annen person, selv om det står ditt navn på. Alle typer billetter må byttes inn i armbånd, som virker som din adgang til Miniøya. Hver billett kan kun brukes en gang, og strekkoden blir scannet når du kommer. I det du har festet armbåndet på, er dette å regne som personlig og kan ikke deles med andre. Merk at helgepass er personlig og kan ikke deles på flere personer.

Foto: Therese Tran