Info

Miniøya er Norges største musikk- og kulturfestival for barn og unge og arrangeres for ellevte gang 12. og 13. juni 2021.

Siden oppstarten i 2010 har Miniøya anerkjent barn og unge som et fullverdig publikum og jobbet for å gi de like gode kulturopplevelser som voksne har tilgang til. Vår visjon er å ha mot til og flytte grenser for å skape opplevelser som overrasker og engasjerer på tvers av alder, interesser og generasjoner. Miniøya 2021 vil by på et program som inkluderer musikk, dans, teater, litteratur, aktiviteter og ulike kunstformer.

Kjekt å vite

 • Hvor og når? 12. og 13.juni 2021 i Tøyenparken i Oslo. 
 • Åpningstider:  11:00 – 17:00.
 • Barn under 2 år kommer gratis inn på festivalen, men på grunn av covid-19 trenger vi oversikt over hvor mange som kommer. Mer info finner du på billettsiden.
 • Øvre aldersgrense: Miniøya er en festival eksklusivt for barn og har derfor 16 års øvre aldersgrense. Det betyr at alle besøkende over 16 år må komme i følge med barn. Ett barn kan selvfølgelig ta med seg så mange voksne han/hun vil på Miniøya. Barn under 12 år må gå i følge med en voksen.
 • Lydnivået på Miniøya er tilpasset små ører og kontrolleres kontinuerlig. 
 • Tilgjengelighet: Tøyenparken har et kupert terreng, men vi tilrettelegger så godt som mulig for at det skal være god framkommelighet for både rullestolbrukere og barnevogner til scener, toaletter, kiosker og aktivitetstelt.
 • Tøyenbadet: Fra 2020 rives Tøyenbadet. Vi gleder oss til nytt bad i 2023. Les mer om det nye badet her.
 • Ledsagere: Brukere med ledsagerbevis er hjertelig velkommen på Miniøya. Bruker må kjøpe billett på vanlig måte og ledsager må fremvise ledsagerbevis. Ledsager behøver ikke å kjøpe billett. Henvend dere i billettboden når dere ankommer festivalen.
 • Ankomst:  Det er enkelt å reise kollektivt til Tøyenparken. Alle t-baner går til Tøyen (avstand til festivalens inngang er ca 500 meter). Du kan også ta buss til Helgesens gate (avstand til festivalens inngang er ca 100 meter). Vi oppfordrer alle å ta kollektivt. Du kan lett planlegge reisen din her hos Ruter.
 • Parkering: Miniøya har ingen bilparkering. For kart over gateparkering i Oslo se her. 
 • Hva er ikke tillatt på Miniøya? Miniøya er en alkoholfri festival. Ta gjerne med egen mat og drikke, men glassflasker er ikke tillatt. Dyr må bli hjemme (førerhund er selvfølgelig et unntak). 
 • Må både voksne og barn kjøpe billett?  Ja, både store of små må ha billett, men for barn under 2 år er billetten gratis.
Foto: Therese Tran

Informasjon til Naboer

Miniøya 2021 arrangeres i Tøyenparken 12. og 13.juni. I dagene før og etter festivalen arbeider vi med å lage festivalen og rydde opp festivalområdet. Arbeidsperioden vil pågå fra 7.juni til 17.juni. Av sikkerhetshensyn og at Tøyenparken blir et anleggsområde i arbeidsperioden, stenges derfor parken gradvis. Finnmarksgata er åpen under hele arbeidsperioden.

Støy: I helgen 12.-13.juni 2021 vil det medføre noe støy fra festivalen, alle konserter avsluttes 17:30. I arbeidsperioden før og etter festivalen vil det være minimalt med støy. Ingen arbeidsstøy mellom 22:00-08:00

Foto: Olav Storm