Info

Miniøya er Norges største barnefestival og arrangeres for tiende gang 25. og 26. mai 2019 i Tøyenparken. Vi tar barn på alvor i alle ledd og holder samme kvalitet som voksenfestivaler. Miniøya arrangeres på barnas premisser, og har barn som festivalsjefer.

På Miniøya skal barna få et bredt spekter av musikk- og kulturopplevelser innenfor trygge og inkluderende rammer der barnets opplevelse står i fokus. Festivalområdet inneholder aktiviteter og ulike kunstformer som skal utfordre, overraske og glede på tvers av alder, interesser og generasjoner. Miniøya er et alkoholfritt arrangement med fokus på sunne verdier og miljø.

Foto: Gundersen og meg

Praktisk info

  • Hvor og når? Lørdag 25. og søndag 26. mai 2019 i Tøyenparken.
  • Åpningstider: Lørdag 10.00-18.00. Søndag 10.00-18.00
  • Øvre aldersgrense: Miniøya er en festival eksklusivt for barn og unge, og har derfor 16 års øvre aldersgrense. Det betyr det at alle besøkende over 16 år må komme i følge med barn. Ett barn kan selvfølgelig ta med seg så mange voksne han/hun vil på festival. Barn under 12 år må gå i følge med en voksen.
  • For de aller minste: Vi har gratis stellestasjon med bleier og andre stelleprodukter. Her finnes det også en rolig ammekrok. Lydnivået på Miniøya er tilpasset små ører og kontrolleres kontinuerlig på alle scenene. Det finnes ørepropper tilgjengelig i våre kiosker og øreklokker for barn til salgs i Miniøyabutikken.
  • Mat og drikke: Miniøya er selvfølgelig et alkoholfritt arrangement. Vi har et spennende og variert mattilbud med flest mulig økologiske og kortreiste varer. I tillegg serverer vi gode vegetaralternativer. Alle hovedallergener er merket på menyene. Det er tillatt å ha medbrakt mat å drikke på festivalen.
  • Tegnspråktolking: På Miniøya 2019 vil flere av forestillingene og konsertene bli tegnspråktolket. Mer info om dette kommer nærmere festival.
  • Bevegelseshemmede og ledsagere: Tøyenparken er tilgjengelig for rullestolbrukere og vi har handicaptoalett (se kart). For nærmere informasjon, henvend deg ved inngangen. Brukere med ledsagerbevis er hjertelig velkommen til Miniøya. Bruker må kjøpe billett og fremvise ledsakerbevis. Henvend deg til akkrediteringsboden når du ankommer festivalen.
  • Hva er ikke tillatt på Miniøya? Miniøya er en alkohol- og røykfri festival. Det er dessverre ikke tillatt å ha med seg egen grill. Ta gjerne med egen mat og drikke, men glassflasker er ikke tillatt. Dyr må bli hjemme (førerhund er selvfølgelig et unntak). Vi ønsker ikke paraplyer på området, og foran scenene er dette ikke tillatt av sikkerhetsmessige årsaker. Sykkelen må parkeres på sykkelparkeringen utenfor parken. Vi er en ballongfri festival! Dette er en del av vår miljøstrategi. Ballonger som kommer på avveie i naturen er et alvorlig problem. Ballongene og ballongrestene forurenser miljøet og kan påføre dyrelivet i havet og på land store skader, lidelse og død. På verdensbasis er ballonger på tredjeplass blant marint avfall som oftest er kilde til lidelse og død for dyrelivet i havet (Ocean Conservancy/CSIRO
  • Må både voksne og barn kjøpe billett?  Ja, alle som er over 2 år må kjøpe billett, også de voksne. Barn under 2 år er gratis.
  • Kan en helgebillett deles på ulike personer? Nei. En helgebillett er personlig. Skal forskjellige personer gå forskjellige dager må man kjøpe dagspass til hver enkelt dag.