Tilgjengelighet

Miniøya er en festival for alle!

Tilgjengelighetsmerket er en sertifisering for kulturarrangører som har god tilgjengelighet for mennesker med nedsatt funksjonsevne på sine arrangementer. Sertifiseringen leveres av Norges konsertarrangører.

Tilgjengelighet: Tøyenparken har et kupert terreng, men vi tilrettelegger så godt som mulig for at det skal være god framkommelighet for både rullestolbrukere og barnevogner til scener, toaletter, kiosker og aktivitetstelt.

Ledsagere: Brukere med ledsagerbevis er hjertelig velkommen til Miniøya. Bruker må kjøpe billett på vanlig måte og ledsager registreres ved billettkjøp og fremvise ledsagerbevis.

Ankomst: Det er enkelt å reise kollektivt til Tøyenparken. Alle t-baner går til Tøyen (avstand til festivalens inngang er ca 500 meter). Du kan også ta buss til Helgesens gate (avstand til festivalens inngang er ca 100 meter). 

Parkering: Miniøya har ingen bilparkering (HC-parkering er selvfølgelig et unntak). For kart over gateparkering i Oslo se her. 

Tegnspråktolking: Mer informasjon om tegnspråktolking på Miniøya 2021 kommer.

Lydnivået på Miniøya er tilpasset små ører og kontrolleres kontinuerlig på alle scenene. Ørepropper og øreklokker for barn er til salgs i Miniøyabutikken.

Mat og drikke: Miniøya er selvfølgelig et alkoholfritt arrangement. Vi har et spennende og variert mattilbud med flest mulig økologiske og kortreiste varer. I tillegg serverer vi gode vegetaralternativer. Det er tillatt å ha medbrakt mat å drikke på festivalen.

Allergier: Alle hovedallergener er merket på menyene.

Festivalen har egne handicaptoaletter, disse finner man sammen med de ordinære toalettene.

Har du spørsmål? Send en mail til kontakt@minioya.no 

Foto: Therese Tran