Tilgjengelighet

Miniøya er barnas festival og skal være tilgjengelig for alle!

Tilgjengelighet: Tøyenparken har et kupert terreng, men vi tilrettelegger så godt som mulig for at det skal være god framkommelighet for både rullestolbrukere og barnevogner til scener, toaletter, kiosker og aktivitetstelt. Det finnes eget HC-toalett, og heis inne på Tøyenbadet for å komme til utebassengene. 

Ledsagere: Brukere med ledsagerbevis er hjertelig velkommen til Miniøya. Bruker må kjøpe billett på vanlig måte og ledsager må fremvise ledsagerbevis. Ledsager behøver ikke å kjøpe billett. Henvend dere i billettboden når dere ankommer festivalen.

Ankomst: Det er enkelt å reise kollektivt til Tøyenparken. Alle t-baner går til Tøyen (avstand til festivalens inngang er ca 500 meter). Du kan også ta buss til Helgesens gate (avstand til festivalens inngang er ca 100 meter). Oppfordrer alle å ta kollektivt, du kan lett planlegge reisen din her hos ruter.

Parkering: Miniøya har ingen bilparkering (HC-parkering er selvfølgelig et unntak). For kart over gateparkering i Oslo se her. 

Tegnspråktolking: På Miniøya 2019 vil flere av forestillingene og konsertene bli tegnspråktolket. Se i programmet hva som blir tegnspråktolker i år. 

Lydnivået på Miniøya er tilpasset små ører og kontrolleres kontinuerlig på alle scenene. Ørepropper og øreklokker for barn er til salgs i Miniøyabutikken.

Mat og drikke: Miniøya er selvfølgelig et alkoholfritt arrangement. Vi har et spennende og variert mattilbud med flest mulig økologiske og kortreiste varer. I tillegg serverer vi gode vegetaralternativer. Det er tillatt å ha medbrakt mat å drikke på festivalen.

Allergier: Alle hovedallergener er merket på menyene.

Festivalen har egne handicaptoaletter, disse finner man sammen med de ordinære toalettene.

Har du spørsmål?

Send en mail til kontakt@minioya.no